![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
~~GüLümSe~~
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 2.603
1.627 mesajına 2.817 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 1960
Rep Puanı: 95409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaş Senin Ağladığını Görmez Dostunun Omuzu İse Senin Gözyaşlarınla Islanır Arkadaş Davetine Katılınca Bir Paket Hediye İle Gelir ![]() ![]() Dost Sana Yardım Etmek İçin Erken Gelir; Toparlanman İçin Geç Gider Arkadaş, Onu O Yattıktan Sonra Ararsan Rahatsız Olur Dost Neden Bu Kadar Geciktiğini Sorar, Derdini Anlatmak İçin ![]() Arkadaş Bir Kavgadan Sonra Her şeyin Bittiğini Düşünür ![]() Dost İse Tekrar Arar Arkadaş Senin Daima Onun Arkanda Olmanı İster Dost İse Her Zaman Senin Arkandadır ![]() Arkadaş Zaaflarınızı Öğrenir Ve Onları Kullanabilir ![]() Dost Zevklerinizi Öğrenir Ve Onlara Hitap Eder ![]() Arkadaş Zayıflıklarınızı Bilirse Başınıza Kakar Dost Zayıflıklarınızı Bilirse Örtmeye Çalışır! Arkadaş Sizi İkinci Görmek İster Dost İkinciniz Olmaktan Şeref Duyar Arkadaş Sıkıntınız Olmadığında Yanınızdadır ![]() Dost Sıkıntınız Olduğunda Size Koşar ![]() Arkadaşlarınıza Siz Huzur Vermeye Çalışırsınız Dostlarınız Size Huzur Vermeye Çalışır Hayatınızdaki Gerçek Dostları Bulabilmeniz Ümidiyle ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 2.695
850 mesajına 1.124 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 1475
Rep Puanı: 70443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yasmin saol iyi olmuş haketten ama herkesde vardır bir iki tane en az diye düşünüyorum dostsuz olmaz çekilmez biçokşey
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|