![]() |
|
|
#1 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 79
58 mesajına 134 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 249
Rep Puanı: 12395
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DOST :
***ONUNLA BERABERKEN GERÇEKLERİ OLDUĞU GİBİ GÖREBİLECEĞİN RUHUNUN BÜTÜN GÜZELLİKLERİNİ ONA AÇABİLEN BİRİDİR. ***ONUNLA BERABERKEN KENDİNİ KORUMAYA GEREK YOKTUR, ***ONA İÇİNDEN GELEN HERŞEYİ SÖYLE YEBİLİRSİN.BAŞKALARININ SENİN HAKKINDA YANLIŞ HÜKÜM VERMELERİNE SEBEP OLAN, TABİATINDAKİ O ÇELİŞKİLERİ O ANLAR... ***ONUNLA BERABERKENSERBEST NEFES ALABİLİRSİN. ***BÜTÜN BOŞ VERİLİKLERİNİ, KISKANÇLIKLARINI VE SAÇMALIKLARINI ONA İTİRAFINDAN SONRA BÜTÜN BUNLAR ONUN İÇTENLİĞİNİN BEYAZ OKYANUSU İÇİNDE ERİR, KAYBOLUR, ***O ANLAYIŞLIDIR, ONUNLA AĞLAYABİLİR, ONUNLA GÜLEBİLİR ONUNLA DUA EDEBİLİRSİN. ***BÜTÜN GÖRDÜKLERİNE VE İŞİTTİKLERİNE RAĞMEN, O ANLAR VE SENİ SEVER. TEKRAR EDİYORUM : ***DOST, YANINDA KENDİNİ AÇIKCA GÖSTEREBİLMEK CESARETİNİ BULACAĞIN BİRİDİR........ Necdet GÖKNİL |
|
|
|
|
|
#2 |
|
.....♥ Kraliçe ♥.....
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 6.162
2.321 mesajına 3.486 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 1000
Rep Puanı: 98437
![]() |
ne mutlu ki bu tarife uyan biri var hayatımda. karşılıklı bütün maskelerden arındığımız, birbirimizi görünce orta 1 deki halimize geri büründüğümüz, bütün ayırmaya çalışanlara inat ayrılmadığımız bir dostum var ....
benim merak ettiğim evleneceğim adam da bu özelliklere uymalı mı ? yoksa sevgiliden/kocadan dost olmaz mı ? tüm kalbimle soruyorum ve herkesten fikrini bekliyorum ...
|
|
|
#3 |
|
Forumun Gülü
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 1.233
541 mesajına 694 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 1036
Rep Puanı: 50827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne mutlu sana karamela öyle bir dostum var diyebiliyorsun..................
![]() Biliyor musun herşeyi paylaşmak istersin sevdiginle veya eşinle dertlerini ,kederlerini, sıkıntılarını, kısaca herşeyini paylaşmak istersin sen istersin ki o sadece senin için ne sevgili olsun ,nede sadece bir koca ,herşeyini paylaştıgın yeri geldiginde arkadaşın eşin sevgilin dostun sırdaşın ama maalesef olmuyor işde genelleme yapmayım ama bazı erkekler böyle istemiyor ben şimdiye kadar hiç görmedim etrafımda
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|