![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
< ♥ > Şair Şirine < ♥ >
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 1.071
478 mesajına 914 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 469
Rep Puanı: 22653
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gece
![]() ![]() Hangi yılın hangi ayına ait olduğu önemli olmayan bir gece Lakin bu gece işte ![]() ![]() ![]() Duvarda asılı duran ve sürekli homurdanan yaşlı akreple yelkovan, Yanıbaşımda annanemden kalma eski bir sehpa, Üzerinde sigara küllerine boğulmuş izmarit dolu bir kültablası Ve ben yine aynı yerimde ![]() ![]() Pencere karşısına özenle yerleştirilmiş hatıra yığını o koltuktayım Gönül gözümle aydınlatmaya çalıştığım o aşina karanlıktayım ![]() ![]() ![]() Ve ben yine, Hazin bir ömrün hesabındayım Yüküm ağır, Yüküm sancılı Geçen her dakikam bir öncekinden kaygılı ![]() ![]() Sil baştan başlamaya niyet ettiğim ömrümün sonundayım Zaman daralıyor her saniye başı Küssün istiyorum akreple yelkovan birbirine ![]() Zaman dursun istiyorum Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde birbirine karışan ve durulmayı bekleyen duygular var ![]() ![]() Her seferinde, Mutluluklarıma galip gelen pişmanlıklarım var ![]() ![]() Söylenmemiş itiraflarım, Yarım kalan sevdalarım var ![]() ![]() ![]() Son mısrası yazılmamış şiirlerim, Bir kez daha dinleyebilseydim dediğim türkülerim var ![]() ![]() ![]() Dedim ya, Hazin bir ömrün hesabındayım Yüküm ağır, Yüküm sancılı Geçen her dakikam bir öncekinden kaygılı ![]() ![]() Sil baştan başlamaya niyet ettiğim ömrümün sonundayım Zaman daralıyor her saniye başı Küssün istiyorum akreple yelkovan birbirine ![]() Zaman dursun istiyorum Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Kalkıp ışığı yakmalıyım son bir gayretle Ya kalkamazsam , Ya ışığı açamazsam ![]() ![]() Bir yarım kalmışlık daha mı eklenicek hesabıma ? Yoo vazgeçtim ![]() ![]() En iyisi karanlık galiba ![]() ![]() ![]() Sigaramda bitmek üzere Zaman da ![]() ![]() ![]() Gözlerimdeki karanlık neden artmaya başladı ki? Halsizlik bedenimi esir alıyor yavaş yavaş Başım da ağrıyor ![]() ![]() ![]() Bu fırtına da neyin nesi şimdi ? Biri bu uğultuyu sustursun ne olur ![]() !Korkuyorum ![]() ![]() Vakit geldi mi yoksa? Son bir kez şiirlerime dokunmam lazım Dur be zaman ![]() !Dur ![]() !Son bir şiir yazmam lazım ![]() ![]() Ellerim titriyor ![]() !Gözlerime inen bu perdeyle yazabilir miyim acaba? Olmayacak,başaramayacağım galiba ![]() ![]() ![]() En iyisi şiirimi zamana emanet etmek ![]() ![]() Bu kadarını kaldırabilirsin öyle değil mi ey zaman ![]() ?Hazır mısın? Ben hazır değilim ![]() !Yaz şimdi beni uğurlayan saniyelerine, Her mısrası aynı olan şiirimi ![]() ![]() “ ölüyorum ![]() ” Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 19 07 2008 __________________ |
|
|
|
| AslıhanAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 6 Kisi: |
|
|
#2 |
|
Admin
Tesekkür: 1.811
2.635 mesajına 4.025 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 1000
Rep Puanı: 88625
![]() |
Senin şiirlerini okumama kararı aldım
Beni daha çok gerçeklerle yüzyüze getiriyor , ama herşeye rağmen okumadan edemıyorum yüreğine sağlık
|
|
|
#3 |
|
< ♥ > Şair Şirine < ♥ >
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
♥ღ ŞiRiNeCiK ♥ღ
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 5.756
1.723 mesajına 2.861 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 838
Rep Puanı: 40317
Nasıl bir duygu nasıl bir yürektir bu
En iyisi susmak konuşmaya başlarsam susamayacağım çünkü bu şiirden sonra Seviyorum seni şiir yüreklim hem de çoook![]()
|
| ALaGüLKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#5 |
|
< ♥ > Şair Şirine < ♥ >
|
|
|
|
| AslıhanKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#6 |
|
Acemi
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 106
62 mesajına 91 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 32
Rep Puanı: 1481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ablacım şu şiirlerini okumak inan öyle iyi geliyor ki
![]() ![]() inan çok güzel bütün şiirlerin![]() o yüreğin kadar güzel![]() çok seviyorum seni canım meleğim ablacım benim![]() ![]() ![]() ![]()
Varlığımda acı çekmektense, Yokluğumda mutlu ol ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü; mutluluklar en çok sana yakışıyor sevgili ![]() ![]() ![]() "Topla cümlelerini dudaklarımdan ![]() ![]() Her şey bitti artık ![]() ![]() Maviler kadar özgürsün artık![]() ![]() ![]() Dilediğince uçabilirsin ![]() ![]() ![]() Yolların hep Cennete çıksın sevgili ![]() ![]() ![]() "Bensiz hayatında mutluluklar dilerim ![]() ![]() ![]() elveda hüznüm/ elveda yüreğimi adadığım ömrüm ![]() ![]() ![]() __________________ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
BenimHalaUmudumVar
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 3.386
2.300 mesajına 3.784 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 1428
Rep Puanı: 67595
herkeste aynı duyguyu uyandırıyorsun sanırım yok okumayacağım, okuyumayacağım ve böylecede ağlamayacağım
ama yapılamıyor el buraya tıklayıp gönül bu yazılarla kendiyle yüzleşiyor, yüreğine sağlık![]() ![]()
|
|
|
|
#8 | ||
|
< ♥ > Şair Şirine < ♥ >
Alıntı:
![]() Yüreğinin bir köşesine dokunabiliyorsam ben bu işi doğru yapıyorum demektir ![]() Alıntı:
ah ahhh ben de bazen şiir yazmayacağım diyorum kendime ![]() sen okurken ağlıyorsun ben yazarken bu işe bir çözüm yolu bulmamamız lazım cancağızım yazsam bir dert yazmasam başka bir dert Yazmadan da duramıyorum ki
|
||
|
|
|
| AslıhanKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#9 | |
|
Acemi
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 106
62 mesajına 91 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 32
Rep Puanı: 1481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
: bizi böyle bi şeyden mahrum etme meleğim ![]()
Varlığımda acı çekmektense, Yokluğumda mutlu ol ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü; mutluluklar en çok sana yakışıyor sevgili ![]() ![]() ![]() "Topla cümlelerini dudaklarımdan ![]() ![]() Her şey bitti artık ![]() ![]() Maviler kadar özgürsün artık![]() ![]() ![]() Dilediğince uçabilirsin ![]() ![]() ![]() Yolların hep Cennete çıksın sevgili ![]() ![]() ![]() "Bensiz hayatında mutluluklar dilerim ![]() ![]() ![]() elveda hüznüm/ elveda yüreğimi adadığım ömrüm ![]() ![]() ![]() __________________ |
|
|
|
|
| yağmur_damlasıKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|