![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
< ♥ > Şair Şirine < ♥ >
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 1.071
478 mesajına 914 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 469
Rep Puanı: 22653
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vuslatımı “yalan” a neden çevirdin yar
![]() ?Neden yaptın bunu bana ? Neden kırdın kolumu , kanadımı ? Ne zaman ben senin canını yaktım da Hangi haftanın hangi günü hangi saati vurdum da seni Beni böyle yarım bıraktın ![]() ![]() Böyle ceza olmaz ![]() !Olmaz yar ![]() !Böylesi kanlı bir son olmaz ![]() !Nasıl kıydın da yüreğimi kan gölüne çevirdin ? Sensiz yüzmeyi bilmem ben unuttun mu? Çırpına çırpına ölmem mi seni mutlu edecek yoksa ? “can” dan geçtim ![]() ”canan” dan anladığın buysaSevgi denen şey düşmemiştir senin yüreğine Şimdi hangi duayla el açsam Rabbime ? Ne desem ? Nasıl dilesem ? Neyi , ne için istesem ? ![]() Ya da her şeyi sineye çekip,kabullensem ![]() ![]() Sende kalıp, kendimden geçsem… Yaşama dair tek bir sebebim kalmayana dek Senden yana ne varsa içimde Ve ne varsa düşümde , teker teker öldürsem ![]() !Payıma düşen hiçsizliği valizime koyup yollara düşsem ![]() ![]() Ağlasam,kahretsem,inlesem ![]() !Senden bana yadigar kalan bu şarkıyı dilime dolayıp, Mecnun misali yüreğinin çöllerine düşsem… Susuzluğu(n)dan kuruyan duygularımın can çekişini seyretsem ![]() ![]() Ölmesem ![]() ![]() Ölemesem ![]() ![]() Ölüp ölüp dirilsem ![]() !Bir lahza olsun sızlar mı ki için ![]() ?Elini yüreğine koyup, “… Sevmiştim “ der mi bir kez olsun dilin ? ![]() Vazgeçtim yar ![]() ![]() Sende kalıp ,kendimden geçmekten vazgeçtim ![]() !Çünkü bilirim ki dilin “sevmiştim” demez ![]() ![]() O zaman bu kadar acı senin için değmez ![]() !Oysa ki Sevmiş olsaydın beni Kanlı bir sonu da yazsan bugünüme Kan gölüne çevirdiğin yüreğimde,ölüme terk etsen de beni Ölmek pahasına sevmeye devam ederdim seni… Ama sen… ![]() Yalan bir sevgiye mahkum etmişsin beni… Sana ve savdana olan esaretim, Şiirimin son dizesiyle bitecek yar Haberin olsun !!! Ve şimdi beni eze eze girmiş olduğun o yol “ kime “ çıkıyorsa açık olsun… Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 26 07 2008 |
|
|
|
| AslıhanAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 5 Kisi: |
|
|
#2 |
|
Admin
Tesekkür: 1.805
2.631 mesajına 4.020 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 1000
Rep Puanı: 88625
![]() |
Yolları hep açık oluyor zaten ben terkeden birinin üzgün olduğunu hiç duymadım daldım sayende eskilere Hasbihal
![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
< ♥ > Şair Şirine < ♥ >
yüreğinin bir köşesine dokunabildiysem ne mutlu bana Beyazgül'üm
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
♥ღ ŞiRiNeCiK ♥ღ
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 5.756
1.723 mesajına 2.861 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 838
Rep Puanı: 40317
İçim tuhaf oldu
Canımsın AslıM![]()
|
| ALaGüLKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#5 |
|
Serseri
![]() |
teşekkürler şairen şirine
|
|
|
|
| ReyesKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#6 |
|
< ♥ > Şair Şirine < ♥ >
sağolun canlarım,seviyorum sizi
|
|
|
|
| AslıhanKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#7 |
|
BenimHalaUmudumVar
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 3.386
2.300 mesajına 3.784 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 1428
Rep Puanı: 67595
çok güzeldi, bende b,r yerlere gittim doğrusu bu şiirle, ama başlığa bir şey eklemek isterim izninle kendi adıma "Yolun açık ,Allahın selameti de üzerine olsun" demiştim bir zamanlar
![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
< ♥ > Şair Şirine < ♥ >
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Acemi
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 106
62 mesajına 91 teşekkür aldı.
Rep Gücü: 32
Rep Puanı: 1481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzeldi ablacım yüreğine sağlık meleğim
canımsın![]() ablacım
Varlığımda acı çekmektense, Yokluğumda mutlu ol ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü; mutluluklar en çok sana yakışıyor sevgili ![]() ![]() ![]() "Topla cümlelerini dudaklarımdan ![]() ![]() Her şey bitti artık ![]() ![]() Maviler kadar özgürsün artık![]() ![]() ![]() Dilediğince uçabilirsin ![]() ![]() ![]() Yolların hep Cennete çıksın sevgili ![]() ![]() ![]() "Bensiz hayatında mutluluklar dilerim ![]() ![]() ![]() elveda hüznüm/ elveda yüreğimi adadığım ömrüm ![]() ![]() ![]() __________________ |
|
|
|
| yağmur_damlasıKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#10 |
![]() |
Emeklerinize saglık [Sadece kayitli uyeler linkleri ve resimleri gorebilir. Kayit olmak icin buraya tiklayin!]
![]() Sevginin asaleti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gidene "Yolun açık olsun" diyebilmek![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| AllegraKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|